Beharangozó

A cég iparági szaktudását, naprakész infokommunikációs képességeit teljes körűen bemutató rendezvénnyel idén arra törekszünk, hogy bemutassuk, miként hozza közelebb a vállalkozásokat, a közösségeket a saját sikerükhöz a digitalizáció. Tekintse meg a T-Systems Magyarország vezetőivel készített interjúnkat, ismerje meg ajánlásukat a Symposiumról.

2016 a Gasztronómia éve Magyarországon, a Bocuse d’Or sikerek után, mi is teret adunk a modern technológiák használatának, megismertetve a helyi, a szezonális, a kézműves termékeket és bekukkanthatunk a fenntarthatóság irányvonalába a gasztronómián keresztül is. Látogassa meg Gasztro galériánkat, kóstolja meg ön is, a technológia segítségével, a legmodernebb és különleges konyhatechnológiák használatával készült ételkülönlegességeinket, neves éttermek séfjeinek kínálatában.

Symposium borászat - A Kreinbacher Birtok

A Kreinbacher Birtok célja, hogy a somlói terroirt leginkább kifejező borok születhessenek meg. A borászat mára mintegy 40 hektáron, organikusan gazdálkodik és évente további 20 hektárról szüretel.
A Kreinbacher Birtok célja, hogy a somlói terroirt leginkább kifejező borok születhessenek meg. A borászat mára mintegy 40 hektáron, organikusan gazdálkodik és évente további 20 hektárról szüretel. A fő szőlőfajták a furmint, a juhfark, az olaszrizling és a hárslevelű, ezek mellett syrah-val is dolgoznak. Furmint alapú pezsgőiket Méthode Traditionnelle módszerrel, legalább 22-36 hónap érleléssel készítik a champagne-i pincemester, Christian Forget közreműködésével. A Somló hegy lábánál borbár és bistro, egyedi kialakítású szobák és borprogramok várják a vendégeket, mint a pezsgőkészítést bemutató birtoklátogatás és kóstoló.
A Kreinbacher Birtok organikusan műveli szőlőit, a természettel és fenntarthatósággal összhangban a talaj és a szőlőtőkék természetes védekezőkészségét erősíti. Dűlőiken kizárólag szerves eredetű, nem felszívódó szereket használ, hogy szüretkor egészséges fürtök kerüljenek a feldolgozóba. A technológia innentől kap fontos szerepet, a kíméletes, egészfürtös préselés vagy az irányított erjesztéshez szükséges hőmérsékletszabályozott tartályok nemcsak a kifogástalan minőséget, de a stílus kialakítását is segítik. A pezsgőkészítésnél minden apró mozzanatnak jelentősége van, ezért fontos a champagne-i prés, az érlelő terek temperálása vagy a degorzsálást, likőrözést végző precíz gépsorok.
 

Vissza

Platina fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatóink

HP

IBM

Arany fokozatú támogatóink

Avavy

Hitachi

Microsoft

Oracle

Otpbank

Samsung

SAS

ShiwaForce

Ezüst fokozatú támogatóink

Brother

Dell

Lenovo

Nokia

Együttműködő partnereink

SAP

VSQ

Média partnereink

inforádió

ITB

Origo