Beharangozó

A cég iparági szaktudását, naprakész infokommunikációs képességeit teljes körűen bemutató rendezvénnyel idén arra törekszünk, hogy bemutassuk, miként hozza közelebb a vállalkozásokat, a közösségeket a saját sikerükhöz a digitalizáció. Tekintse meg a T-Systems Magyarország vezetőivel készített interjúnkat, ismerje meg ajánlásukat a Symposiumról.

2016 a Gasztronómia éve Magyarországon, a Bocuse d’Or sikerek után, mi is teret adunk a modern technológiák használatának, megismertetve a helyi, a szezonális, a kézműves termékeket és bekukkanthatunk a fenntarthatóság irányvonalába a gasztronómián keresztül is. Látogassa meg Gasztro galériánkat, kóstolja meg ön is, a technológia segítségével, a legmodernebb és különleges konyhatechnológiák használatával készült ételkülönlegességeinket, neves éttermek séfjeinek kínálatában.

Platán Restaurant&Café

FILOZÓFIA
„Filozófiánk, hogy a látvány, az illat, és az ízek kölcsönhatása minden alkalommal megismételhetetlen élményt adjon vendégeink számára.”
PESTI ISTVÁN

MENÜAJÁNLAT
•    Házilag füstölt pisztráng, kecskesajt, uborka, rizs chips
•    Lazac tatár, fermentált karalábé, avokádó
•    Stracciatella, pestos kuszkusz, paradicsom lekvár
•    Marha carpaccio, sült hagymás majonéz, borjúláb chips
     Csokoládés macaron

ALAPANYAGOK
„Arra törekszünk, hogy kizárólag friss, saját termelésű illetve regionális alapanyagokat használjunk, legyen szó akár állati, akár növényi eredetű hozzávalókról. Büszkék vagyunk arra, hogy egyre több alapanyagot termelünk házilag, ezáltal ellenőrzött, magas minőséget és folyamatosan megújuló választékot biztosíthatunk.”


TECHNOLÓGIA
„Megnyitásunk évében, 2010-ben éttermünket az Alexandra Étteremkalauz, az első független magyar éttermi kalauz Alexandra Éremmel és ,,Biztató Kezdet” különdíjjal tüntette ki. Eltökélt szándékunk azóta is, hogy a világszintű konyhatechnológia alkalmazásával különleges ízeket vonultathassunk fel a tányéron.”
 

Vissza

Platina fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatóink

HP

IBM

Arany fokozatú támogatóink

Avavy

Hitachi

Microsoft

Oracle

Otpbank

Samsung

SAS

ShiwaForce

Ezüst fokozatú támogatóink

Brother

Dell

Lenovo

Nokia

Együttműködő partnereink

SAP

VSQ

Média partnereink

inforádió

ITB

Origo