Beharangozó

A cég iparági szaktudását, naprakész infokommunikációs képességeit teljes körűen bemutató rendezvénnyel idén arra törekszünk, hogy bemutassuk, miként hozza közelebb a vállalkozásokat, a közösségeket a saját sikerükhöz a digitalizáció. Tekintse meg a T-Systems Magyarország vezetőivel készített interjúnkat, ismerje meg ajánlásukat a Symposiumról.

2016 a Gasztronómia éve Magyarországon, a Bocuse d’Or sikerek után, mi is teret adunk a modern technológiák használatának, megismertetve a helyi, a szezonális, a kézműves termékeket és bekukkanthatunk a fenntarthatóság irányvonalába a gasztronómián keresztül is. Látogassa meg Gasztro galériánkat, kóstolja meg ön is, a technológia segítségével, a legmodernebb és különleges konyhatechnológiák használatával készült ételkülönlegességeinket, neves éttermek séfjeinek kínálatában.

natura hill

FILOZÓFIA
„Hiszünk abban, hogy lehet és érdemes a természetre és a helyi adottságokra építve, modern szemlélettel kimagasló színvonalú vendéglátást nyújtani. Megmutatjuk, hogy vidéken is lehet jól és értékesen élni, belföldön is szabadidőt eltölteni és feledhetetlen ízélményekkel gazdagodni.”
Séf: RUGA ENDRE, VARGA DÁNIEL
 

MENÜAJÁNLAT

•    Gímborjú& mangalica "májashurka" erdei som fagylalt
•    Szárított szarvas sonka füstölve, áfonya espuma édes gorgonzola
•    Ponty kolbász, ecetes pisztráng, lencse saláta quice

ALAPANYAGOK
„A menü kialakításánál nagy észben helyben előállított alapanyagokat használtunk fel. Abban a szerencsés helyzetben vagyunk, hogy egy hektáros saját birtokunk terményei mellett a Duna, a Börzsöny és az Ipoly völgye terményei és tenyésztett valamint vadállatai bőséges választékot szolgáltat vendégeink változatos és egészséges étkezéséhez. Kiváló kapcsolatot ápolunk a szomszédos gazdákkal és tanyákkal, akiktől mindig friss és ízletes hozzávalókat tudunk beszerezni. „

TECHNOLÓGIA
„A kiváló minőséghez és a változatossághoz a tehetségen és tapasztalaton felül a konyhában is egyre nagyobb mértékben járul hozzá a tudomány. A trendeket követve, ugyanakkor a hagyományokat is szem előtt tartva szenvedélyesen újítunk és kísérletezünk a modern lehetőségeket felhasználva. A fakanál mellett gyakran kerülnek elő a kronométer, a precíziós hőmérő és a különféle programozható konyhatechnológiai berendezések is.„
 

Vissza

Platina fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatóink

HP

IBM

Arany fokozatú támogatóink

Avavy

Hitachi

Microsoft

Oracle

Otpbank

Samsung

SAS

ShiwaForce

Ezüst fokozatú támogatóink

Brother

Dell

Lenovo

Nokia

Együttműködő partnereink

SAP

VSQ

Média partnereink

inforádió

ITB

Origo