Beharangozó

A cég iparági szaktudását, naprakész infokommunikációs képességeit teljes körűen bemutató rendezvénnyel idén arra törekszünk, hogy bemutassuk, miként hozza közelebb a vállalkozásokat, a közösségeket a saját sikerükhöz a digitalizáció. Tekintse meg a T-Systems Magyarország vezetőivel készített interjúnkat, ismerje meg ajánlásukat a Symposiumról.

2016 a Gasztronómia éve Magyarországon, a Bocuse d’Or sikerek után, mi is teret adunk a modern technológiák használatának, megismertetve a helyi, a szezonális, a kézműves termékeket és bekukkanthatunk a fenntarthatóság irányvonalába a gasztronómián keresztül is. Látogassa meg Gasztro galériánkat, kóstolja meg ön is, a technológia segítségével, a legmodernebb és különleges konyhatechnológiák használatával készült ételkülönlegességeinket, neves éttermek séfjeinek kínálatában.

Émile

FILOZÓFIA
Az Émile Buda kulináris törzshelye. Egy közösségi tér, amely - legyen szó reggeliről, üzleti tárgyalásról, ebédről, könnyű délutáni falatokról, családi vacsoráról, vagy sütemény elvitelről, - bármilyen igényt ki tud elégíteni. A vendégeink a legjobb minőséget kapják családias, közvetlen környezetben.
SÉF: KÖVÉR GERGELY, JÓVÉR FERENC

MENÜAJÁNLAT

EBÉD - FALATOK 
•    Buggyantott tanyasi tojás, burgonyahab, szarvasgomba 
•    XXI. századi Gerbeaud szelet 

VACSORA - FALATOK 
•    Vörösboros fekete lábú kakas pástétom 
•    Émile szelet 

ALAPANYAGOK
A ház minden egysége a legjobb minőségű, friss és szezonális alapanyagokból dolgozik, és nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy lehetőleg magyar termelőktől szerezzük be azokat. Saját – egyelőre kísérleti jellegű - gazdálkodásunk is van, melynek terményeit egyre nagyobb mennyiségben használjuk fel. 
 
TECHNOLÓGIA
A fenntarthatóság szempontjait nem csak az alapanyagok, hanem a használt konyhatechnológiák esetében is szem előtt tartjuk. Csak a legjobb technológiai eszközökkel, a legnagyobb hatékonysággal dolgozunk az energiatudatosság jegyében.

Vissza

Platina fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatóink

HP

IBM

Arany fokozatú támogatóink

Avavy

Hitachi

Microsoft

Oracle

Otpbank

Samsung

SAS

ShiwaForce

Ezüst fokozatú támogatóink

Brother

Dell

Lenovo

Nokia

Együttműködő partnereink

SAP

VSQ

Média partnereink

inforádió

ITB

Origo