Beharangozó

A cég iparági szaktudását, naprakész infokommunikációs képességeit teljes körűen bemutató rendezvénnyel idén arra törekszünk, hogy bemutassuk, miként hozza közelebb a vállalkozásokat, a közösségeket a saját sikerükhöz a digitalizáció. Tekintse meg a T-Systems Magyarország vezetőivel készített interjúnkat, ismerje meg ajánlásukat a Symposiumról.

2016 a Gasztronómia éve Magyarországon, a Bocuse d’Or sikerek után, mi is teret adunk a modern technológiák használatának, megismertetve a helyi, a szezonális, a kézműves termékeket és bekukkanthatunk a fenntarthatóság irányvonalába a gasztronómián keresztül is. Látogassa meg Gasztro galériánkat, kóstolja meg ön is, a technológia segítségével, a legmodernebb és különleges konyhatechnológiák használatával készült ételkülönlegességeinket, neves éttermek séfjeinek kínálatában.

Bánhegyi Zsófia - Immáron ötödik alkalommal rendezzük meg a Symposiumot

Magyarország piacvezető infokommunikációs vállalata, a T-Systems Magyarország idén immáron ötödik alkalommal rendezi meg egész napos szakmai konferenciáját, a Symposiumot.
A korábbi évekhez hasonlóan idén is mintegy kétezer fő vendégre számítunk. A rendezvénnyel kapcsolatos eddigi tapasztalataink rendkívül pozitívak, a GARTNER piackutató intézet ’Going digital in Eastern Europe’ című tanulmánya szerint a Symposiumunk jó példája regionálisan a digitális tudatosság formálásának, a határokon átívelő együttműködéseknek.

 

Vissza

Platina fokozatú támogatónk

Cisco

Kiemelt technológiai támogatóink

HP

IBM

Arany fokozatú támogatóink

Avavy

Hitachi

Microsoft

Oracle

Otpbank

Samsung

SAS

ShiwaForce

Ezüst fokozatú támogatóink

Brother

Dell

Lenovo

Nokia

Együttműködő partnereink

SAP

VSQ

Média partnereink

inforádió

ITB

Origo