Cisco

Between hope and possible there's a bridge.
See how Cisco technology is creating a world of potential.


Cisco demos:

Cisco Umbrella
Uncover and block attacks such as malware, ransomware and phishing before they launch.


Connected Mobile Experiences (CMX)
The office that works as hard as you do. With a simple click and drag of your mouse, get the full effect of Cisco's Enterprise Networking panoramic 360°experience.


DNA Assurance
Troubleshoot faster and increase IT productivity with context that delivers actionable insights.


Webex products
Technology that puts collaboration first. Make work more intuitive with easy-to-use collaboration technology.


Cisco technology solves, creates, inspires, heals, and secures to help build your bridge to possible.

Cisco Networking
Intent-based networking is transforming the way you connect people and technology.


Cisco Security
Putting security above everything protects your hyperconnected world.


Cisco Collaboration 
The more intuitive way to work is changing how teams collaborate.


Cisco IoT
Connected means informed. Delivering insight and action from data.


Cisco Data Center
Powered by intent. Informed by context. Enabling applications that create more powerful connections.

Microsoft

Az ügyfélélmény következő szintje – Chatbot a gyakorlatban 
A mesterséges intelligencia megkönnyíti és felgyorsítja az ügyfeleinkkel való kapcsolattartást. A demóban egy bárki által könnyedén összekattintható, teljes funkcionalitással bíró chatbotot hozunk létre öt perc alatt. 


Automatikus weboldal skálázódás – Black Friday stressz nélkül
A hirtelen megnövekedett, időszakos terhelés sok iparágban okoz problémát, amire a földi infrastruktúra nem tud optimális választ nyújtani. Bemutatjuk, hogy az Azure App Service segítségével miként tudunk golyóálló weboldalt létrehozni.


Gépi látás egyszerűen 
A gépi látás lehetővé teszi, hogy időt és emberórát spóroljunk meg, bizonyos feladatok esetén pedig sokkal hatékonyabbá teszi az emberi munkavégzést.


Program a standon
12:00-12:20 - Automatikus weboldal skálázódás – Black Friday stressz nélkül  
12:30-12:50 - Az ügyfélélmény következő szintje – Chatbot a gyakorlatban 
13:10-13:30 - Gépi látás egyszerűen 
13:50-14:10 - Automatikus weboldal skálázódás – Black Friday stressz nélkül 
14:30-14:50 - Az ügyfélélmény következő szintje – Chatbot a gyakorlatban

Check Point

Papírrepülő hajtogatás és célba „reptető” verseny - Lehetőséget biztosítunk, hogy mindenki megtervezhesse és meghajtogathassa ultramodern, ultragyors, egyedi kialakítású repülőjét. Természetesen teszteljük is, mennyire repülnek ügyesen a „gépek” hiszen egy gyors célba „reptető” versenyt rendezünk a vendégek között. A résztvevők utazással kapcsolatos szóróajándékokat kaphatnak, illetve 2 db értékes ajándékot is kisorsolunk a nap során.

Colorspectrum

Dolgozzon Ön is a jövő irodájában! 

Látogasson el standunkhoz és ismerje meg PRIMON szoftverünket, ami sokkal több mint egy nyomatmenedzsment rendszer. Ugyanis a PRIMON rendszer kiegészíthető személyre szabott alkalmazássokkal, könnyen összeköthető más vállalatirányítási vagy dokumentmenedzsment rendszerekkel és üzemeltetése is rendkívül egyszerű. 

Egyedi megoldásunkat folyamatosan fejlesztjük ügyfeleink igényei alapján. Idei legnagyobb újdonságunk az e-személyi kártyaolvasó, melynek segítségével a felhasználók már azonosíthatják magukat elektronikus személyi igazolványukkal is a multifunkciós eszközöknél. Jelenleg csak a Colorspectrum Kft. rendelkezik ezzel az egyedi és innovatív megoldással.

Samsung

A Samsung Galaxy Studio standhoz látogatók megismernek olyan üzleti megoldásokat, melyek jelentősen megkönnyítik a mindennapokat. A vállalat prémium készülékei mellett jelen lesz a DeX alapú produktivitás, illetve olyan táblagépek, melyeken az MDM konfigurációs beállításait mutatjuk be. Mindezek mellett megmutatkozik a Samsung Flip ami stílusos megjelenésével, egyszerű kezelőfelületével és innovatív funkcióival a professzionális szemléltetés eszköze.

Jabra

Jabra is a leader in engineering communications and sound solutions – innovating to empower businesses of all types. We are committed to letting people hear more, do more, and be more than they ever thought possible. Through sound, we help transform lives. Jabra engineering excellence leads the way, building on 150 years of pioneering work. This allows us to create integrated headsets and communications tools that help professionals work more productively; including well known Evolve headsets family – superior call quality solutions that suits office environment perfectly, Jabra Speak Series - engineered to make conference calls easy and collaboration simple, and lately introduced Engage headsets family – entirely new class of DECT wireless professional headsets engineered to boost customer satisfaction. 

Dell EMC

A Dell EMC világszerte segíti az országokat, közösségeket, ügyfeleket és embereket abban, hogy a technológia segítségével valóra válthassák álmaikat. Ügyfeleink tudják, hogy olyan technológiai megoldásokat nyújtunk nekik, amelyekkel többet érhetnek el, legyenek otthon, munkában, iskolában vagy bárhol a világban
Várjuk a Dell EMC standján, ahol információkat kaphat a legújabb CDR megoldásunkról, VR szemüvegben sétálhat egy gyárban; és kis robotokkal is beszélgethet!