Jövőtér

Innovatív bemutatóterünkben, a JövőTérben interaktív szakmai bemutatókon keresztül ismerhetik meg vendégeink vállalatunk legújabb infokommunikációs megoldásait.

Smart City

Tegyen egy virtuális sétát a jövő városaiban és vidékein, ahol már modern, digitális megoldásokat használnak a minden napi élethez.
A Téka tudástárban minden benne van, ami a modern gazdálkodást támogatja.

CTRL

Ismerje meg a T-Systems CTRL Security Operations Centerét mely a hét 7 napján 24 órában monitorozza, rögzíti és elemzi ügyfeleinek rendszereit érő támadásokat.

Telekom hálózat

Helyi bázisok telepítésével könnyen és egyszerűen megvalósítható a felhő alapú szolgáltatások használata akár egy gyári környezetben is.
A Telekom hálózata a bosszantó áramkimaradásokara is tud megoldás nyújtani, szimulációs eszközünk bemutatja ennek folyamatát

Pénzintézetek

Az azonnal fizetés bevezetésével a korábbinál sokkal gyorsabb reakciót biztosító, a pénzintézetek csalásfelderítési folyamatait összehangoló megoldást mutat be strandján a T-Systems.

Kereskedelem és média

Célzott és hatékonyabb ajánlatok készítésére, eladás tervezésre, kommunikációra a legmodernebb eszközök állnak rendelkezésre mind helymeghatározási funkciókkal mind pedig viselkedés-alapú elemzésekkel.

Egészségügy

Bemutatjuk az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Teret és jövőbeli új funkcióit
SmartHealth - okos vércukormérés modul

Cloud

A Billzone.eu online számlázóprogram a papírmentes iroda részeként hatékony megoldás az elektronikus számlák kezelésére és tárolására.
Standunkon megismerhetik a Service Now szolgáltatáshoz kialakított üzleti asszisztensi szolgáltatást: Vanda ezúttal vállalati belső folyamatokat tesz gyorsabbá és automatikussá.

KKV digitalizáció

A legkisebb szolgáltató számára is időt takaríthat meg egy időpontfoglalásra is alkalmas chatbot funkció – próbálja ki standunkon.
A T-Systems Magenta 1 Business csomagjában foglalja egybe üzleti ajánlatainkat, a csomagot rendezvényünkön is megismerhetik.

Ipar

Ismerje meg ipar területünk okosóra alkalmazását, mely gyártókörnyezetben rezgéssel figyelmeztet a veszélyhelyzetre.
A Kitchen Budapest bemutatójának segítségével egy bonyolult autómotort is összeszerelhet minden előképzettség nélkül, a virtuálisan megjelenő utasításoknak köszönhetően.