The Next Mobile Economy

18:10 — 18:25
Plenáris terem

Előadó:

Phil Lander

igazgató, B2B mobil és IT, Samsung Europe

A 2020-as évekre a jövőbeni mobil gazdaságban fokozottan támaszkodunk majd a mobil eszközökre és a nyílt rendszerekre, amit támogatni fognak a konnektivitás, a sávszélesség, a felhőalapú szolgáltatások és a big data elemzések terén végrehajtott további jelentős fejlesztések.
A Next Mobile Economy új dimenziókat fog megnyitni a céges üzleti alkalmazások területén az AR-től és VR-től a hanggal irányítható interfészekig és az IoT-konnektivitásig, melyek alkalmazzák a mesterséges intelligenciás és adatelemzési módszereket – mindezt pedig az 5G technológia támogatja. Újradefiniálódik a vállalati logisztika, a belső folyamatok és a munkatársi együttműködés, valamint a termékek és szolgáltatások kiajánlása, illetve az ügyfélszolgálati tevékenység.
Végső soron azok a cégek, amelyek készek okos, nyílt és innovatív mobil rendszerek alkalmazására a működésükben, irányítják majd ezt a változást az emberek és a vállalatok számára is, és vezető szerepet vállalnak a jövőbeni mobil gazdaság növekedésében.
Az üzleti vezetők számára a Next Mobile Economy két lehetőséget kínál: forgasd fel, vagy felforgatnak (disrupt or be disrupted).