Phil Lander

igazgató, B2B mobil és IT, Samsung Europe

Phil Lander a Samsung Europe szervezetén belül felelős az IT & Mobility piaci stratégia fejlesztéséért a B2B-szegmensben. Nagy- és kisvállalati hardver- és szoftvermegoldásokkal foglalkozik, valamint koordinálja a sikeres B2B-ökoszisztéma és üzleti környezet kiépítésére irányuló, európai IT-partneri együttműködéseket. Vezetésével egy keresztfunkcionális team dolgozik a Samsung sikerén, megoldások kidolgozásával az üzleti ügyfelek számára: a portfólió részét képezik az okostelefonok, a tabletek, a viselhető technológia, a kiegészítők és a partneri kapcsolatok.
 
Phil Lander 20 évnyi, a mobil- és IT-szektorban szerzett tapasztalattal rendelkezik, dolgozott a mobilhálózatok területén a Vodafone, az Orange és a BT Mobile cégeknél, és kiterjedt tapasztalatokat gyűjtött az olyan gyártokkal való együttműködés során, mint a BlackBerry és a Samsung. A kereskedelmi területen végzett vezetői munkája során foglalkozott a termékmenedzsment, sales, kereskedelmi és stratégiai irányelvek témájával a fogyasztói és vállalati/üzleti ügyfélszegmensekben egyaránt.  
 
Phil az Egyesült Királyságban él, két gyermeke van, kedvenc időtöltései a fitnesz, a biciklizés, a főzés, a zene és az utazás.
 

Kapcsolódó előadás

The Next Mobile Economy

18:10 — 18:25
Plenáris terem